Clinica de Parbrize

Furnizor de soluții și consumabile pentru reparat și înlocuit parbrize

Clinica de Parbrize e principalul importator și furnizor pentru următoarele activități: reparații și înlocuiri de parbrize, șlefuire faruri, înfoliere faruri, înfoliere caroserii, înfoliere geamuri.

Activitatea firmei se întinde pe 15 ani, timp în care s-a acumulat foarte multă experiență practică, astfel că vorbim aici de un partener ce oferă know-how, scule, consumabile și chiar instruire / autorizare.

Multitudinea de servicii, categorii de produse și domenii de utilizare ne-a testat anduranța, dar am ajuns după multă muncă la un rezultat care l-a încântat atât pe client cât și pe colaboratorii săi.

Vezi prezentarea sau vizitează site-ul clinicadeparbrize.ro

Identitate vizuală
Magazin online

Caracteristici

Platformă custom magazin online, conturi utilizatori, plata prin card bancar, integrare API Google Map, administrare, responsive, migrare date, funcționalități ajax, SEO

Profesioniști, pun accent pe încheierea cu succes a unui proiect, indiferent de efort. Sunt extrem de mulțumit de comunicarea cu ei pentru cele două proiecte la care am colaborat.

Cserr Ladislau - Manager TGM Impex SRL

Clinica de Parbrize 1 Clinica de Parbrize 2 Clinica de Parbrize 3 Clinica de Parbrize 6 Clinica de Parbrize 7 Clinica de Parbrize 8 Clinica de Parbrize 9 Clinica de Parbrize 10 Clinica de Parbrize 11
Essenza Shoes STK System Sus

Ești interesat? Hai să ne cunoaștem!

© 2011-2024  VISSIO SRL - TIMIŞOARA  CUI 29247778